06 36 084 186 info@steadycoaching.nl

De Balance Challenge

Een zesdaagse challenge, speciaal voor christenen die drukbezet zijn en graag in balans willen komen.

 

Onlangs vroeg ik aan iemand, ‘Wat is voor jou balans?’ Haar reactie was, ‘Goeie vraag! Maar het antwoord….’

Weet jij wat voor jou balans is? Hoe dat voor jou voelt?

Wij organiseren van 17 tot 22 januari de Balance Challenge!

Zes dagen lang ontvang je via de mail, verhalen, filmpjes en podcasts, vragen en opdrachten om jou te inspireren en te leren wat jij nodig hebt om in balans te komen! Balans met God, met jezelf en met je omgeving!

Op dit moment is de Balance Challenge in volle gang. Daarom kunnen we je nu niet meer aan de lijst toevoegen. Als je je inschrijft ontvang je een mail waarin we je vragen of je de hele challenge toch wilt ontvangen. Als je ons beantwoord dat je dat wilt zullen we je de dagen allemaal opsturen.

Schrijf je dan in via onderstaand aanmeldformulier, je ontvangt dan binnen een uur een welkomstmail. (Deze kan in je spam-mail komen). Heb je die niet ontvangen, laat het gerust even weten via info@steadycoaching.nl zodat we kunnen kijken waarom niet.

Wie is Beatrix Willemsen? 
Mijn naam is Beatrix Willemsen, ik ben geboren in 1983 en ik kom uit Ede. Ik heb in 2016-2017 de opleiding HBO stressbegeleiding en coaching gevolgd en in het voorjaar 2018 de Total Balance training afgerond.

Men omschrijft mij ook als: warm, bemoedigend, stoer, betrouwbaar, loyaal, intuïtief, goed kunnen luisteren en sociaal.

Het is mijn missie dat christelijke vrouwen bewust in balans komen, doordat ze weten wie ze zijn en wat ze willen.

De chronische ziekte, Multiple Sclerose en een burn-out hebben mijn rugzak aardig gevuld en daardoor weet ik hoe belangrijk herkenning en erkenning is.

Wie is Carola Veldhuizen?
In het dagelijk leven ben ik interkerkelijk spreker, radioredacteur voor Trans World Radio en gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Renswoude.

In al die activiteiten draait het om een aantal dingen. Mensen met elkaar en met God in verbinding te brengen én hen te vertellen dat God zo veel van ze houdt, dat Hij daar alles voor over heeft.
Mijn leven is niet altijd makkelijk gegaan maar omdat ik wist dat ik Gods geliefde dochter ben, kon ik staande blijven.