06 36 084 186 info@steadycoaching.nl

Over Beatrix

 

Mijn naam is Beatrix Willemsen, ik ben geboren in 1983 en ik kom uit Ede. Ik heb in 2016-2017 de opleiding HBO stressbegeleiding en coaching gevolgd en in het voorjaar 2018 de Total Balance training afgerond.

Ik ben het liefst samen met mensen die er voor mij toe doen! Ik houd van goede gesprekken het liefst met een bak koffie, humor, wandelen en fotografie. Men omschrijft mij ook als: warm, bemoedigend, stoer, betrouwbaar, loyaal, intuïtief, goed kunnen luisteren en sociaal.

Ik heb afwisseling en uitdaging, motiverende mensen, gezelligheid, uitgesproken en echte waardering nodig om te bloeien.

Als ik al die elementen binnen mijn handbereik heb dan ben ik echt niet te stoppen. Dan word ik creatief, mag ik uitdelen en inspireren en bewustwording creëren. Het is dan ook mijn missie dat christelijke vrouwen bewust in balans komen, doordat ze weten wie ze zijn en wat ze willen.

De chronische ziekte, Multiple Sclerose en een burn-out hebben mijn rugzak aardig gevuld en daardoor weet ik hoe belangrijk herkenning en erkenning is. Schrijven heeft mij door heel veel situaties heen geholpen. Neem gerust ook een kijkje bij de ‘gratis inspiratie’, te vinden onder onderstaande link. 

Ik ben deel van het netwerk van Total Balance.