SteadyCoaching

Coaching op maat

Passend bij jou en je situatie

We vinden het allemaal heel normaal om ons huis te onderhouden en de kozijnen regelmatig van een nieuwe laag verf te voorzien. Gek genoeg vinden we het lang niet zo vanzelfsprekend om ons (gevoels)leven de nodige aandacht te geven. Coaching op maat helpt je om dit wél te doen.

Als coach loop ik een tijdje met je op, soms alleen in de figuurlijke zin. Soms ook letterlijk, als jij liever praat tijdens een stevige wandeling. Coaching op maat is voor vrouwen die:

Coaching op maat is voor vrouwen die...

...voor hun gevoel tegen een muur oplopen, iedere dag opnieuw

...altijd maar doen en niet toe komen aan ‘zijn’

...vragen hebben over de rol van God en geloof in hun leven

...hun emoties steeds weer verdringen in plaats van ze toe te laten

...hooggevoelig zijn en daarmee beter willen leren omgaan

Neem gerust contact op

Je kunt me ook bellen als je te maken krijgt met een plotselinge heftige situatie zoals echtscheiding, verlies van een dierbare of werkloosheid, of als je gewoon even wilt sparren om je gedachten weer op een rijtje te krijgen.

Hoe werkt het en wat kost het?

In een intakegesprek halen we boven water waar je tegenaan loopt en wat je graag anders zou zien. Vervolgens maken we in overleg een plan op maat.

Bij coaching op maat, is alles op maat, dus ook de duur van de coachingsgesprekken.

Heb jij een spanningsboog van drie kwartier? Dan zorg ik dat de gesprekken niet langer duren.

Word jij dolgelukkig van een sessie die langzaam maar zeker de diepte induikt en die twee uur duurt? Ook dat kan.

Een uur coaching kost € 75,-. Naar aanleiding van de intake, maak ik een offerte. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.

Recensie

Martine

"Ik heb geleerd dat ik er mag zijn, dat mijn gevoelens er mogen zijn.
Dat ik mezelf niet moet veroordelen, maar lief voor mezelf mag zijn.
God is ook lief voor mij.

Het coachingstraject heb ik als heel positief ervaren.
Soms wel pittig, maar omdat de klik tussen Beatrix en mij er was, voelde het gewoon goed. Beetje humor, geen lijstjes afwerken, maar persoonsgericht, vond ik erg prettig.

Beatrix als coach zou ik omschrijven als: Betrokken. Humor. Ze is zichzelf.
Ze heeft echt een  samenwerking met God. Ze is klantgericht. Werkt geen lijstje af, maar laat zich leiden door de heilige Geest, die jouw clienten het beste kent, waardoor je ‘maatwerk’ levert.

Beatrix, ik ben erg blij dat je mijn coach was.
Voelde me erg op mijn gemak bij je."

Recensie

H.v.D.

"Dankzij de gesprekken en testen rondom hooggevoeligheid, viel er een last van me af. En mocht ik ervaren dat ik niet gek ben. Het is zo naar om je onbegrepen te voelen, in de gesprekken mocht ik een stuk begrip ervaren. Het waren ontbrekende puzzelstukjes, waardoor ik mezelf beter kan accepteren. Doordat ik dit nu weet kan ik weer meer vertrouwen in mezelf en voel ik me een stuk zelfverzekerder.

Ik ging open de gesprekken in. En had er zin in. Maar de gesprekken waren ook hard werken en kreeg soms echt een spiegel voor me neus, wat me weer meer duidelijkheid gaf.

Beatrix voelt voor mij vertrouwd. Je mag zijn wie je bent. Niks is haar te gek. De gesprekken waren zeker niet saai te noemen. Beatrix maakt graag gebruik van spellen en allerlei oefeningen om dingen onder woorden te brengen en dichterbij je gevoel te komen."

Vrijblijvend kennismaken

Om zoveel mogelijk te kunnen bereiken, is het voor ons allebei belangrijk is dat we een goede klik hebben. Ik ontdek graag of die klik er is door samen een bak koffie te drinken.

Ben je meer een theetype, of houd je van wandelen in plaats van op kantoor zitten? Geen punt. Ik kan ook thee zetten en ik trek er graag met je op uit om een stevige wandeling te maken 😉.

Wat denk je? Zullen we kennismaken en kijken of die klik er is, voordat jij besluit of coaching op maat iets voor je is? Deze afspraak kost je niets, behalve wat tijd.