06 36 084 186 info@steadycoaching.nl

Jaarprogramma – De hersteltijd van je leven

Een van de grootste uitdagingen in mijn leven was mezelf begrijpen. Ik snapte werkelijk waar niets van mezelf. Ik wist niet wie ik nou eigenlijk was. Ben ik nou een doener of een denker? Nuchter of juist gevoelig? Ik snapte niets van mezelf.

Doordat ik mezelf niet snapte merkte ik ook dat ik me terug trok, ik keek meer de kat uit de boom. Vertoonde vaak wenselijk gedrag. Of, en dat is de andere kant, ik was net iets luider dan al de anderen, het kwam er net iets botter of harder uit dan dat ik bedoelde. Als ik dat besefte was het cirkeltje weer rond, dan trok ik me terug.

Wat ik ook merkte is dat ik anderen belangrijker vond dan mezelf. Ik werkte hard, daardoor hoefde ik niet zoveel te denken en te voelen.

Ik dacht snel, viel daardoor mensen vaker dan bedoeld in de reden. Maar aan de andere kant als ik iets niet snapte of de context niet zag, dan was ik het kwijt. Had ik veel tijd nodig.

Ik deed vaak braaf wat anderen deden of vroeger en probeerde er een beetje bij te horen. En dat deed ik in mijn geloofsleven. Ik geloofde in God, deed braaf wat men voorschreef. Maar echt een levendige relatie, echt contact dat was er niet.

Boos durfde ik niet te worden, verdriet bestond voor een groot deel uit onmacht. Echt blij zijn, blij als een kind… Hoe dan? Er was veel angst in mijn leven: wat als…

Kortom, ik dacht dat er niemand complexer was dan ik zelf. En kende mezelf niet.

Tot ik op zoek ging naar wat mij belemmerde in mezelf zijn. Ik ging kijken naar het verleden ,wat mij gemaakt had zoals ik was. Ik zag waar ik vandaan kwam, ik leerde mijn levenslessen kennen. Ik ging ontdekken hoe ik in elkaar zit. Ik leerde om anders te kijken naar mezelf en ook naar God. Ik leerde mezelf te geven wat ik nodig had. Ik durfde grenzen te stellen.

Het resultaat is dat ik mezelf kon, mocht en durfde te zijn. Van mezelf! Dat ik dromen kreeg en verlangens.

En dat is precies wat ik in “De hersteltijd van je leven” ook aan jou wil aanbieden! Op zoektocht naar jou!

Het Steady-jaarprogramma is gebaseerd op de Total Balance Methode, welke is ontwikkeld door Carianne Ros. Deze methode helpt jouw om balans te vinden met God, jezelf en anderen. En is erop gericht om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen.

Er worden in het programma, 3 onderdelen behandeld:
–       Het verleden, wie was je
–       Het heden, wie ben je
–       De toekomst, wie wordt je

Dit gaan we doen aan de hand van deze 5 thema’s

–       Geloven, in God, jezelf en de ander
–       Groeien, zelfontwikkeling
–       Genieten, leren genieten van het leven
–       Gezond leven, qua denkwijze maar ook lichamelijk
–       Liefhebben, van God, van jezelf en van je omgeving

Het resultaat?
Onder andere heb je meer energie, meer inzicht, rust, stabiliteit, meer zelfvertrouwen, passie, een doel en het leukste van alles. Je weet wat je wilt en wat goed voor je is.

Lees hier hoe andere vrouwen het hebben ervaren

“Ik liep vast met mijn werk, ziekte en een burn out. Toen heb ik met Beatrix een gesprek gehad over wat mijn doel was en hoe we het gingen aanpakken. Ik ben heel goed geholpen dankzij haar luisterend oor (wat voor mij heel belangrijk was), haar adviezen en het goede stappenplan. We zijn nu 9 sessies verder en we hebben het afgerond, ik kan het weer alleen! Dank je wel Beatrix!”

“Ik heb een traject gevolgd bij Beatrix en zij heeft mij diverse keren een spiegel voor gehouden om me inzicht te geven in mijn eigen situatie. Er waren veel leermomenten en ik ontdekte dat er altijd licht aan het einde van de tunnel is. Beatrix heeft me geholpen om uit te zien naar de toekomst. Ze dacht altijd met me mee en betrok God in het hele traject. Tijdens het traject hebben we wandelen, coaching in de praktijk en activiteiten afgewisseld wat het voor mij heel erg prettig maakte. Dit gun je elke vrouw!”

“Ik wilde beter worden in het voelen en uiten van mijn gevoelens. Na mijn de periode met Beatrix voel ik meer vanuit mijn hart. Ik heb geleerd hoe ik mijn gevoel onder woorden kan brengen en het kan uiten. Daarnaast kan ik nu meer naar mijn hart en naar God luisteren. Het was een hele goede en inspirerende tijd.”

“Je eigen verhaal ‘ownen’ kan moeilijk zijn,
maar het is by far niet zo moeilijk
als er je hele leven voor wegrennen.”

Brené Brown