06 36 084 186 info@steadycoaching.nl

Kers op de taart

 

Ben jij eigenlijk wel wie je denkt dat je bent….
Cryptische vraag he? Ik noemde mezelf vroeger, nuchter. Ik groeide 10 cm (de lucht in) als men mij moedig noemde of bewondering voor mij had.

Ik kon soms echt van me afslaan als men dichtbij kwam en kon er niet van slapen als men mij dan direct en hard noemde.

Ik snapte mezelf niet, zat veel in me hoofd. Had heel veel kennis maar kon er niets mee. Had ook al ontzettend veel hulpverlening gehad, veel geleerd en lagen afgelegd. Maar ik miste nog iets. Of ik wist nog iets niet. Precies de vinger er opleggen kon ik niet. Maar het frustreerde me soms enorm. WAAROM snapte ik mezelf niet? Wat hadden andere mensen wat ik niet had?

Nu weet ik dat ik ontzettend veel in mijn hoofd zat, perfectionistisch was, een streber misschien wel. Ik wilde zo ontzettend graag het goede doen. En wat ik nodig had, was om van mijn hoofd naar mij hart te gaan. Wat ik nodig had, was onderzoeken wie ik nu was, wie ik werkelijk was. Ik had het nodig om te kijken naar de waarom van dingen die ik deed, en te onderzoeken waar ik mijn identiteit uit haalde. 

En dat is precies wat ik jou nu met dit programma wil bieden! Dit programma is voor mensen die al heel veel hebben geleerd, misschien al veel hulpverlening hebben gehad. Voor mensen die veel in hun hoofd zitten en daar een beetje in blijven hangen.

Voor mensen die weten dat God er is, maar Hem zo moeilijk kunnen ervaren. Voor mensen die moeilijk bij hun gevoel kunnen komen of juist het tegenovergestelde. Voor mensen die misschien zichzelf wel over-emotioneel noemen. Voor mensen waarbij gevoel soms zo lijkt binnen te komen, dat ze bang zijn zichzelf te verliezen. 

Wil je meer informatie, vraag hieronder dan het programma aan.

Kers op de taart aanvragen

Opties