Beatrix Willemsen

Sinds ik mijn eigen verhaal ken, kan en durf ik te dromen

Over Beatrix

Ik groeide op in het dorp Ederveen en was als kind vaak buiten te vinden. Zoals bij ons thuis de gewoonte was, had ik al op jonge leeftijd bijbaantjes. Een leuke bijkomstigheid daarvan was dat ik geld kon uitgeven aan de dingen die ik leuk vond. Ik vierde vakanties met mijn vrienden, ging op kamp met de jeugdvereniging van de kerk en kocht stapels CD’tjes.

Na de middelbare school deed ik de opleiding Marketing & Communicatie, omdat ik daarmee alle kanten uit kon. Ik vond een baan en deed plichtsgetrouw mijn ding.

Toekomstdromen? Die had ik niet!

MS en een burn-out gooiden mijn leven overhoop

Kort voor mijn vijfentwintigste kreeg ik te horen dat ik MS had. Na een jaar niet gehoord en geloofd te worden, was ik blij dat ik nu wist waar mijn klachten vandaan kwamen. Maar in plaats van rekening te houden met deze ziekte, ging ik gewoon door met alle dingen die ik graag deed. Daarbij ging ik volledig voorbij aan mijn lichaam en geest, zonder dat ik dat in de gaten had.

Het was dan ook niet gek dat de MS me – in combinatie met een burn-out – volledig wist te vloeren. Mijn leven lag op z’n kop en ik moest op de een of andere manier zien op te krabbelen.

Het was een zoektocht om bij de juiste hulpverleners uit te komen. Maar uiteindelijk vond ik, over een periode van verschillende jaren, een ergotherapeut, een klinisch psycholoog, een HSP coach en een christelijke therapeut waarmee ik een goede klik had. Ieder heeft mij op zijn of haar eigen vakgebied verder geholpen en leerde ik kijken naar wie ik was en naar wat ik nodig had.

Emoties (her)kennen en uiten

Met vallen en opstaan leerde ik mijn eigen verhaal kennen en onder woorden brengen. Voor het eerst van mijn leven, begon ik mijn emoties te uiten. Tijdens dit proces werd steeds duidelijker dat ik afwisseling en uitdaging, motiverende mensen, gezelligheid, uitgesproken en echte waardering nodig heb om te bloeien.

Voor het eerst van mijn leven begon ik te dromen en toen vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Alles waarin ik het beste tot mijn recht kom, vind ik in de coaching van vrouwen die op zoek zijn naar zichzelf!

Na mijn herstel volgde ik daarom de hbo-opleiding stressbegeleiding en coaching bij Scheidegger, en vervolgens de training tot TotalBalance coach. Ik begon vrouwen te coachen en ik richtte mijn eigen praktijk op.

Sinds ik mijn eigen verhaal ken, kan en durf ik te dromen.

Het is mijn droom dat de vrouwen met wie ik werk, groeien als persoon, dat ze God mogen leren kennen en dat ze zien met welke talenten Hij hen zegent. In mijn werk als coach wordt deze droom werkelijkheid. Voor het eerst of opnieuw leren vrouwen dromen en verlangen!

accessibility_new

Het is mijn droom

Dat vrouwen weten wie ze zijn

how_to_reg

Het is mijn droom

Dat zij zichzelf accepteren en waarderen

favorite

Het is mijn droom

Dat wonden van vroeger genezen worden

psychology

Het is mijn droom

Dat vrouwen zelf gaan dromen en verlangen

today

Het is mijn droom

Dat zij voorbij ‘het overleven van vandaag’ kunnen kijken.

Is het ook jouw droom?
Neem contact met me op.

Hoe staat het met jou?

Hoe is het met jouw dromen en verlangens?

Heb je die, of ben je ze ergens in de loop van je leven kwijt geraakt?

Wil jij gezien en gehoord worden?

Wil je weten welke talenten God jou gaf en hoe jij kunt bloeien?

Neem contact met me op en leer (weer) dromen!

Beatrix Willemsen

Ik ben het liefst samen met mensen die er voor mij toe doen! Ik houd van goede gesprekken (het liefst met een bak koffie), humor, wandelen en fotografie.