Morgen ben ik jarig.......

is er weer een jaar voorbij gevlogen. En wat is er dit jaar veel gebeurd. Wat heeft het veel impact gehad.

schedule 11 aug 2022
bookmark_border Laatste nieuws
create

Morgen ben ik jarig, is er weer een jaar voorbij gevlogen.

En wat is er dit jaar veel gebeurd. Wat heeft het veel impact gehad.

In september vorig jaar begon ik met de opleiding tot Secure Base Coach bij de School voor Transitie. Wat ben ik daar diep gegaan. Wat heb ik er veel geleerd. En wat sudderde er nog veel na, wat om antwoorden vroeg! Wat ben ik gegroeid en intens dankbaar voor de reisgenoten met name mijn intervisiegenoten.

In de week voor het examen werd er voor mij onverwachts en niet te begrijpen een deur dicht gedaan bij de organisatie waarbij ik aangesloten was. Hierdoor moest afscheid nemen van een zakelijke identiteit en verloor ik een van mijn dierbare Secure Bases.

Dit verlies triggerde zoveel oude gevoelens, bracht zo’n rauwe rouw. Ik ging weer van alles proberen om het “goed” te maken. Zocht de schuld bij mezelf en snapte niet hoe dit ooit had kunnen gebeuren.

En wat ben ik dan dankbaar voor mensen als Carola en Lydia, die er waren, waar ik mocht zijn, waar ik kon huilen. Die me bevroegen en aanmoedigde om te rouwen en doorleven. En me ook vroegen om verder te kijken! Naar de toekomst. Waar wil God jou hebben?

In deze periode moest ik besluiten om toch weer aan de medicatie tegen de MS te gaan. De ziekte was onrustig. En wat ben ik blij hoe de neuroloog me hierin begeleid heeft en dat er zoveel meer medicatie tegen MS is dan 9 jaar geleden. Wat ben ik ook blij met de eigen regie die ik in dit proces mocht hebben. Ik heb gekozen voor een medicijn in infuusvorm, wat maar 1 keer per half jaar gegeven hoeft te worden. Dat geeft zoveel vrijheid. En tot nu toe lijkt het aan te slaan!

Na het eerste kwartaal van dit jaar, merkte ik Steady Coaching, mijn bedrijf, kraakte in haar te krappe jasje. Het heeft meer ruimte nodig. Het kan nog beter aansluiten bij mijn roeping. Het heeft meer uitdaging, meer nieuwe wegen nodig om de Rebelse Pelgrim die ik ben, beter tot haar recht te laten komen!

En om dat te doen moet ik nog meer loslaten,  zijn er praktische zaken die beter geregeld moeten worden. Heb ik grenzen te stellen. Ook voor mezelf. En mag ik ook  meer ruimte en tijd gaan nemen voor mezelf.

Wat heb ik de laatste maanden genoten van het feit dat sommige diensten spontaan ontstonden. Wat heb ik genoten van de gesprekken welk ik gevoerd heb. Van de diepgang die er was. Van de routes die belopen werden en de plekken waar ik mocht verblijven.

En wat was het gaaf te ontdekken dat om Steady te laten groeien, ik gewoon heel dicht bij mijn roeping mag blijven: Ik ben een Rebelse pelgrim die uitdaagt om nieuwe wegen te gaan, zodat een Heilig vuur gaat branden.

En dat heilige vuur dat staat voor passie. Maar wat mij betreft ook voor de Heilige Geest! En wat voel ik me gezegend dat ook ik, volledig vertrouwend, op dat Heilige vuur, die Heilige Geest mijn werk mag doen. Wat is het daardoor altijd weer verrassend, zo ontzettend passend! En is het fijn om te weten dat Mijn helper altijd een gebed bij mij vandaan is. Altijd beschikbaar en betrouwbaar.

En wat ben ik blij dankbaar en blij met de herinnering aan mijn doop in april dit jaar! Wat is het een weg geweest. Wat vond ik het eng om het anders te doen dan meestal in mijn omgeving. Maar wat was het een mooie dienst. Wat was het goed.

Ook bij Rebels Ondernemen en Rebelse Dames gebeurde er het een en ander. We moesten Lydia als mede-ondernemer loslaten. Gelukkig blijft ze als Secure Base in ons leven.

Ik heb zo genoten van de diepgang en uitdaging die we mochten creëren in het groepswerk! Dat is zo gaaf om te doen! Samen met Carola sta ik voor de uitdaging om Rebels Ondernemen en Rebelse Dames zo te gaan inrichten dat het tot Zijn recht komt. Ja Zijn met een hoofdletter!

En zo sta ik voor een nieuw levensjaar, welke hopelijk vol mag zijn van verbinding, relaties, uitdagingen, lol en vreugde. Ik zie er naar uit! En ik hoop dat ook jij er weer onderdeel van mag zijn!

Om dat jaar goed te beginnen, ben ik vanaf morgen afwezig tot maandag 29 augustus! Ik ga heerlijk genieten van de natuur in Italie en Oostenrijk!

Liefs Beatrix