SteadyCoaching

Samen onderweg

Een blik op je stappenteller en aan de slag met je bagage.

We zijn allemaal onderweg en komen allemaal ergens vandaan. Toch zijn onze wegen verschillend, hebben we allemaal andere stappen gezet en is de bagage die we mee hebben en onderweg hebben gekregen totaal anders.

Hoe vaak denk jij na over de weg die je bewandeld?

De richting waarin je gaat.
De bagage die je draagt?
En de mensen waarmee je (een stukje) oploopt?

Ik wil je uitnodigen om een weekend mee onderweg te gaan met een groepje vrouwen om allerlei ontdekkingen te doen over jouw weg en jouw bagage.

Tijdens deze drie dagen:

Willen we gaan kijken naar de weg die je hebt gelopen, de stappen die je hebt gezet en aan de slag gaan met de bagage welke je hebt.

Sommige bagage is bruikbaar, kostbaar en sommige bagage zal misschien zwaar zijn of zelfs overbodig en kun je achterlaten.

Op de weg die je gaat sjouw je vaak meer mee dan nodig is. Dit kan zwaar aanvoelen, teleurstelling of boosheid veroorzaken. Of een gevoel van onrust die lastig te omschrijven is.

Waar?

Dit prachtige huis is gelegen op het eeuwenoude boerenerf in het hart van Twente. Het knusse huis is compleet ingericht met een keuken, eetkamer, een grote zitkamer met haardkachel, twee badkamers en zes slaapkamers.

Buiten is veel ruimte met uitzicht op de boomgaard en een open vuur plek met houtblokken om op te zitten

Hoe?

We willen aan de slag gaan met diverse werkvormen, je kunt denken aan een spel, wandelen, verstilling, groepsmatig en 1 op 1.

God en geloven hebben een belangrijke rol deze dagen! Daarnaast vinden we het belangrijk dat iedereen ook tijd voor zichzelf heeft. Dat er tijd voor gezelligheid is en dat we tijd doorbrengen met God.

Vrijdagmiddag 9 september
tot en met
Zondagmiddag 11 september

De investering

De investering voor deze driedaagse zijn € 450,-

MAAR! Omdat Steady Coaching 5 jaar bestaat, krijg je KORTING!

Als jij je aanmeldt voor 15 juli, dan bedragen de kosten € 395,-

Dit is all inclusief (overnachting en maaltijden)

Wil je alleen op een kamer? Dat kan, ik bereken dan wel €62,50 extra als eenpersoonstoeslag.

Met wie?

Ik, Beatrix, neem Carola Veldhuizen mee als extra handen en ogen.


En jij? Jij die verlangt naar tijd voor jezelf, maar eigenlijk te druk bent om die te nemen. Jij die behoefte heeft aan verbinding, aan gezelligheid. Jij die knopen wil doorhakken. Jij die wat bagage wil achterlaten. Jij die wat meer inzicht in jezelf wil hebben.

Jij die verlangt naar meer tijd voor God.

Ga je mee?

Opgeven gaat heel simpel. 
Vul onderstaand formulier in en ik neem zsm contact met je op.

Ik ga graag mee!