TotalBalance

TotalBalance-methode

Sinds mei 2018 ben ik gecertificeerd Basis TotalBalance Coach en aangesloten bij het TotalBalance-netwerk.

De TotalBalance-methode is ontwikkeld door Carianne Ros. Het is een methode die gebaseerd is op coaching, therapie en pastoraat. Het is een methode die grondig het verleden doorloopt, verwerkt en afsluit. Die je opbouwt en handvaten geeft voor het heden en je helpt om je dromen over de toekomst te verwezenlijken.

Dit doen we aan de hand van de volgende thema’s:

  • Geloven
  • Groeien
  • Genieten
  • Gezond leven
  • Liefhebben

Wil je meer informatie over de TotalBalance-methodiek?

Wil je meer informatie over het TotalBalance-netwerk?

Ethische code

Binnen het netwerk is er aandacht voor bijscholing, twee keer per jaar is er een gezamenlijke verdiepingsdag. En ook is er een gezamenlijke ethische code die we hanteren, wil je daar meer over weten?

TotalBalance Senior training

Per februari 2021 hoop ik de TotalBalance Senior training met goed gevolg afgelegd te hebben. In deze training heb ik verdieping mogen ontvangen op de volgende onderwerpen:

  • Stress, angst, Burn-out
  • Hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid
  • Gezond leven

Recensie

Edith

"Ik had gelijk een klik met Beatrix en dat gaf mij een vertrouwd gevoel.

Beatrix is authentiek, liefdevol, direct en motiverend! Ik voel mij op mijn gemak bij haar, ze coached vanuit haar hart! Ik was opzoek naar een coach die mij op weg kon helpen als startende TotalBalance coach. Beatrix heeft mij geholpen bewust te worden van mijn kwaliteiten, waardoor ik gemotiveerd ben geraakt meer uit mezelf te halen.

Voor mijn opleiding was het een vereiste drie sessies af te nemen. De sessies hebben zo een impact op mij gemaakt dat ik heb besloten meer sessies af te nemen. Beatrix is jouw persoonlijke coach!"

Coaching voor TotalBalance-coaches.

Als coach in opleiding is het een certificaatvereiste dat jijzelf ook minimaal 3 uur coaching ontvangt volgens de TotalBalance-methode. In deze 3 uur kijken we in ieder geval naar het onderdeel verleden. Mocht je meer coachingsuren nodig hebben. Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Voor mij is het iets heel speciaals om mee te mogen kijken met een aanstaande collega in opleiding. En ik wil je dan ook van harte uitnodiging voor een gratis kennismakingsgesprek.

Tijdens de training ga je als coach-to-be ook zelf aan de slag met oefengesprekken. Om je op weg te helpen, is een ander certificaatvereiste dat je minimaal 2 uur supervisie volgt bij een TotalBalance Coach. Ook hiervoor ben je van harte welkom.

TotalBalance heeft voor beide onderdelen het tarief bepaalt op €95,- per uur. (Indien je dit particulier betaalt is het inclusief BTW. Als je deze kosten zakelijk betaalt is het exclusief BTW.)