06 36 084 186 info@steadycoaching.nl

Voor TotalBalance Coaches to be

 

Ben jij van plan om de TotalBalance Basis Coach Training te gaan volgen of heb je je al ingeschreven voor de komende training, dan heb je misschien gezien dat er bij de bijkomende kosten het o.a. volgende stond:

3 Uur coaching door een ervaren TotalBalance Coach
2 Uur supervisie door een ervaren TotalBalance Coach

Beide onderdelen kan ik je aanbieden.

Coaching

Tijdens de TotalBalance Basis Coach Training zal je gevraagd worden om ook gecoacht te worden door een TotalBalance Coach. De coaching zal bestaan uit minimaal 3 uur en daarin komt sowieso het eerste deel van de TotalBalance methode aan bod, namelijk het ‘verleden’.
Mocht je meer coaching nodig hebben of willen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.
Het tarief van die extra gesprekken wordt in overleg met jou bepaalt.

Supervisie

Tijdens de training zal je ook aan de slag gaan met het oefenen in coachen. Om je op weg te helpen zal je ook gevraagd worden om minimaal 2 uur supervisie te volgen bij een TotalBalance Coach. Ik kijk graag met je mee als je aan de slag gaat. Je voert de coachingsgesprekken met jouw client zelf en reflecteert hoe dat gesprek verlopen is. Vervolgens bespreken we samen de dingen waar je tegen aan gelopen bent of welke dingen juist goed gingen. Het minimale aantal uren is 2 uur supervisie maar blijkt dat je meer begeleiding nodig hebt dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Tarieven

TotalBalance heeft voor beide onderdelen het tarief bepaalt op € 95,= per uur.

(Indien je dit particulier betaalt is het inclusief BTW.
Als je deze kosten zakelijk betaalt is het exclusief BTW.)