06 36 084 186 info@steadycoaching.nl

Zij(n)

Een driedaagse van 28 t/m 30 april, speciaal voor christelijke vrouwen.

 

In deze driedaagse challenge willen we alle vormen van “zij” en “zijn” aan bod laten komen. 

De betekenis van zijn:
1. Bestaan
2. Leven
3. Afkomst hebben
4. Behoren tot het bezit

Als je dit rijtje zo ziet, wat betekent dit voor jou?


Hoe gaat het in zijn werk?

In de afgelopen periode hebben we diverse keren een challenge gehouden. Mogelijk heb je daar al eens aan meegedaan. Deze challenge zal op dezelfde manier plaatsvinden.

Iedere ochtend ontvang je een mailtje met daarin een filmpje, bemoediging en/of opdracht. Doordat het via de mail gaat kun jij het gewoon op je eigen moment volgen. En! de challenge is gratis!

 

Wie is Beatrix Willemsen?

Mijn naam is Beatrix Willemsen, ik ben 36 jaar en ik woon in Ede. Kernwaarden die bij mij passen zijn: veiligheid, bewustzijn, authenticiteit, groei en potentie.

Ik werk als coach voor vrouwen op het gebied van identiteit, verbinding en balans. Dit doe ik vanuit mijn christelijke identiteit en Gods Woord en gebed speelt een grote rol binnen mijn coaching.

Ik help christelijke vrouwen om hun verleden te verwerken, ik help ze te ontdekken wie ze zijn en ik mag ze laten zien hoe God naar hen kijkt en zo mogen we samen ontdekken wat hun potentie is.

Ik help met name vrouwen die al heel veel kennis hebben, veel dingen over zichzelf misschien al wel weten, maar daar niks mee kunnen. Vrouwen die graag bezig zijn en het moeilijk vinden om in de rust te komen omdat ze anders veel in hun hoofd rond blijven malen. Deze vrouwen vinden het ontzettend moeilijk om bij hun gevoel te komen en dat gevoel toe te laten zonder overspoeld te worden.

Het is mijn droom dat wonden uit het verleden genezen mogen worden. Dat er ruimte en rust mag worden ervaren. Dat christelijke vrouwen mogen weten wie ze zijn en zichzelf accepteren en waarderen. Dat deze vrouwen God mogen leren kennen en dat ze mogen leren wat bij hen past om tot Hem te komen. Dat ze God mogen voelen en ervaren. En dat ze mogen groeien als persoonlijkheid en dromen en verlangens mogen krijgen voor de toekomst.

Wie is Carola Veldhuizen?

Mijn naam is Carola Veldhuizen. 33 jaar en geboren en getogen in Renswoude. In het dagelijks leven ben ik multimedia redacteur & presentator voor TWR, gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Renswoude en ik ben interkerkelijk spreker in kerken en alpha-avonden.

In al die activiteiten draait het om een aantal dingen. Mensen met elkaar en met God in verbinding te brengen én hen te vertellen dat God zo veel van ze houdt, dat Hij daar alles voor over heeft.

Sinds kort ben ik bezig om mijn praktijk “Genadetijd” op te zetten. Dit is een praktijk voor coaching en toerusting op het gebied van (gebeds)genezing.
Ik wil me gaan richten op mensen die genezen zijn van een langdurige en/of ernstige ziekte. Dat kunnen mensen zijn die genezen zijn na gebed of na een behandeling maar die daarin ook zeker de hand van God zien. En nu vragen hebben over de toekomst en willen ontdekken wat God allemaal voor hen in petto heeft.
Daarnaast wil ik me richten op het toerusten van kerken en organisaties rondom gebedsgenezing en de nazorg.