06 36 084 186 info@steadycoaching.nl

Zij(n)

Een driedaagse van 11 t/m 13 augustus, speciaal voor christelijke vrouwen.

Na inschrijving ontvang je een automatische mail vanuit info@steadycoaching.nl, voeg dit adres toe aan je contactenlijst zodat je niets mist.
Je wordt ook automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Steady Coaching. Hiervoor kun je je natuurlijk ten alle tijden ook weer uitschrijven.

Iedere ochtend ontvang je een mailtje met daarin een filmpje, bemoediging en/of opdracht. Doordat het via de mail gaat kun jij het gewoon op je eigen moment volgen. En! de challenge is gratis!

 

Deze ZIJ(N) driedaagse is een samenwerking tussen Beatrix Willemsen van Steady Coaching, Gerda Groeneveld van goFree Coaching en
Carola Veldhuizen van Genadetijd. 
Zij stellen zich graag aan je voor;

Wie is Beatrix Willemsen?

Mijn naam is Beatrix Willemsen, ik ben 36 jaar en ik woon in Ede. Kernwaarden die bij mij passen zijn: veiligheid, bewustzijn, authenticiteit, groei en potentie.

Ik werk als coach voor vrouwen op het gebied van identiteit, verbinding en balans. Dit doe ik vanuit mijn christelijke identiteit en Gods Woord en gebed speelt een grote rol binnen mijn coaching.

Ik help christelijke vrouwen om hun verleden te verwerken, ik help ze te ontdekken wie ze zijn en ik mag ze laten zien hoe God naar hen kijkt en zo mogen we samen ontdekken wat hun potentie is.

Ik help met name vrouwen die al heel veel kennis hebben, veel dingen over zichzelf misschien al wel weten, maar daar niks mee kunnen. Vrouwen die graag bezig zijn en het moeilijk vinden om in de rust te komen omdat ze anders veel in hun hoofd rond blijven malen. Deze vrouwen vinden het ontzettend moeilijk om bij hun gevoel te komen en dat gevoel toe te laten zonder overspoeld te worden.

Het is mijn droom dat wonden uit het verleden genezen mogen worden. Dat er ruimte en rust mag worden ervaren. Dat christelijke vrouwen mogen weten wie ze zijn en zichzelf accepteren en waarderen. Dat deze vrouwen God mogen leren kennen en dat ze mogen leren wat bij hen past om tot Hem te komen. Dat ze God mogen voelen en ervaren. En dat ze mogen groeien als persoonlijkheid en dromen en verlangens mogen krijgen voor de toekomst.

Wie is Gerda Groeneveld?

Mijn naam is Gerda Groeneveld. Ik ben 57 jaar en woon in Ede.

Mijn oorsprong, basis en toekomst is God die Liefde is.

Ik heb Jezus leren kennen door de tekst waarin Hij zegt” Ik ben de weg, de waarheid en het leven” Vele jaren heb ik geloofd dat Hij daarmee, het leven ná dit leven bedoelde, maar ik heb eindelijk ontdekt dat, ook al klopt dat helemaal, Hij óók volheid van leven bedoeld voor het leven hier en nu. Vanuit dit geloof en die ervaring is, na 38 jaar kraamzorg, de missie van  “goFree Coaching” ontstaan.

Mijn passie is EQ( emotionele intelligentie) en dit promoten, maar ook helpen herstellen als dit bij jou ’n krasje(s) heeft opgelopen.

Vanuit de neurowetenschappen wordt steeds bekender dat een goed ontwikkeld EQ helpt om gelukkiger,stabieler en succesvoller in het leven te staan.

Voor ons dagelijks leven betekent dat:
– dat je weet wie jij zelf bent,
– dat je weet welke emoties je hebt en hier makkelijk(er) mee om kan gaan,
– 
dat je een goede band met anderen kunt opbouwen en onderhouden
– dat je weet wat jouw normen en waarden zijn
– dat je weet welke richting jij op wilt met jouw leven.

Kortom: het gaat over jou en mij en een vrij (innerlijk) leven en de regie over eigen leven. 

Het is mijn verlangen vrouwen van alle leeftijden te helpen, wanneer zij het zicht hierop, op enig moment in het leven kwijt zijn. Misschien heb je het nooit geleerd, misschien wordt het (tijdelijk) overspoeld door een situatie die zich voordoet in je leven.

Het is mijn verlangen vrouwen die net moeder zijn geworden te helpen wanneer de geboorte van hun kind zo’n situatie is, die ineens het zicht op haarzelf en haar stabiliteit versluierd.

Het is mijn verlangen om me in de toekomst te gaan richten op jonge ouders om hen te helpen ontdekken hoe zinvol én leuk het is om de basis bij hun kind te leggen voor een stabiel en gelukkig leven.

Wie is Carola Veldhuizen?

Mijn naam is Carola Veldhuizen. 33 jaar en geboren en getogen in Renswoude. In het dagelijks leven ben ik multimedia redacteur & presentator voor TWR, gemeenteraadslid voor de ChristenUnie in Renswoude en ik ben interkerkelijk spreker in kerken en alpha-avonden.

In al die activiteiten draait het om een aantal dingen. Mensen met elkaar en met God in verbinding te brengen én hen te vertellen dat God zo veel van ze houdt, dat Hij daar alles voor over heeft.

Sinds kort ben ik bezig om mijn praktijk “Genadetijd” op te zetten. Dit is een praktijk voor coaching en toerusting op het gebied van (gebeds)genezing.
Ik wil me gaan richten op mensen die genezen zijn van een langdurige en/of ernstige ziekte. Dat kunnen mensen zijn die genezen zijn na gebed of na een behandeling maar die daarin ook zeker de hand van God zien. En nu vragen hebben over de toekomst en willen ontdekken wat God allemaal voor hen in petto heeft.
Daarnaast wil ik me richten op het toerusten van kerken en organisaties rondom gebedsgenezing en de nazorg.