SteadyCoaching

Het jaar van je leven

Een ontdekkingsreis

Heb jij soms het gevoel dat je tekort schiet richting God? Of je naaste?

Ben je een echte doener maar vind je het moeilijk om tijd voor jezelf te maken?

Zit je vooral in je hoofd en wil je naar je hart?

Herken je dit en verlang je naar meer balans? Lees dan vooral verder!

Ontdek wie je bent en wie je mag zijn

Veel vrouwen vinden het lastig om de balans te vinden tussen werk, huwelijk, gezin en (mantelzorg)taken. Je staat daar zeker niet alleen in.

Om jou te helpen in je zoektocht naar balans heb ik het Het jaar van je leven ontwikkeld. Een programma waarin je ontdekt hoe je bent geworden wie je bent. Maar… Daar blijft het niet bij:

Je ontdekt vooral wie je mag zijn!

Daarnaast leer je om dat wat je met je verstand al weet, ook gevoelsmatig een plek te geven. Het jaar van je leven is een praktisch traject, waarbij je veel gaat doen!

In het jaar van je leven hebben we aandacht voor:

healing

Genezing

Welke gebeurtenissen uit jouw verleden hebben pijnlijke littekens achtergelaten?

assignment_ind

Identiteit

Wie ben je en wie mag je zijn?

local_library

Geloven

Wie is God voor jou en hoe krijgt Hij een plek in jouw leven?

record_voice_over

Je roeping vinden

Welke talenten en gaven heb je en hoe krijgen die een plek in jouw leven?

Wat kan je verwachten?

Coachingsgesprekken vormen de rode draad tijdens Het jaar van je leven. We zullen elkaar goed leren kennen en we ontwikkelen een bijzondere band waarin ook ruimte is voor God, geloof en gebed.

Maar het blijft niet bij gesprekken. Je krijgt praktische opdrachten die bij jou en je situatie passen en je schrijft regelmatig reflecties die je inzicht geven in je eigen leerproces.

Kortom: je gaat flink aan de slag!

Samen aan de slag

Na afloop van dit programma weet jij niet alleen wie je bent, maar ook wie je mag zijn. Je ontwikkelt (toekomst)dromen en je weet hoe je die kunt waarmaken.

Om dit samen met jou te kunnen bereiken, is het voor ons allebei belangrijk is dat we een goede klik hebben. Ik ontdek graag of die klik er is door samen een bak koffie te drinken.

Ben je meer een theetype, of houd je van wandelen in plaats van op kantoor zitten? Geen punt. Ik kan ook thee zetten en ik trek er graag met je op uit om een stevige wandeling te maken 😉

Wat denk je? Zullen we kennismaken en kijken of die klik er is, voordat jij besluit of Het jaar van je leven iets voor je is?

Deze afspraak kost je niets, behalve wat tijd.

"Beatrix is een hele fijne, eerlijke en oprechte coach, met humor die ik zelf erg op prijs stel. Ze is iemand die naar je luistert en doorvraagt waar nodig, die een 'liefdevolle' spiegel voor kan houden als dat nodig is en bovenal het tijdens de coaching van God verwacht. Dit maakte dat het niet volgens een vooropgesteld plan ging, maar het ging zoals het bij mij paste en waar ik het meest aan had op dat moment. Ik ben met eerdere therapieën en gesprekken nooit zo tot de kern gekomen, en ben enorm dankbaar dat ik dit heb gedaan.
Het is levensveranderend geweest!"

Mendel