SteadyCoaching

Podcasts

Podcast: Wat is de rol van God in je leven?

De Bijbel biedt waardevolle lessen, juist ook als je nadenkt over wie je bent en wie God voor je is. In mijn podcast ga ik op zoek naar Gods aanwezigheid in allerlei verschillende situaties die mensen meemaken. Deze maand staan drie podcasts over ‘gezond zijn’ centraal.

1. Medicijnen

Als er iets niet goed zit in je lichaam, ga je naar een arts en gebruik je (zo nodig) medicijnen. Dat is heel normaal, toch?

In deze aflevering hoor je alles over drie belangrijke medicijnen die in de Bijbel worden genoemd. Centraal staan de woorden:

  • Vertrouwen
  • Verwachten
  • Geloven

Soms ben je je er niet van bewust dat je genezing nodig hebt. Toch staat Jezus altijd voor je klaar!

2. Onzichtbare wonden

Een gat in je hoofd is duidelijk zichtbaar. Je weet dat je de wond moet schoonmaken en behandelen. Maar wat te doen met de onzichtbare wonden van buitensluiting, het gevoel hebben niet mee te tellen, of het idee dat je een mislukkeling bent?

In de Bijbel leert God ons waardevolle lessen. Centraal in deze podcast, staat het verhaal van David. Wist je dat hij niet meetelde?

Toch zag God hem. Sterker nog: God koos hem uit om koning te worden.

3. Mentaal (on)gezond

Overspannenheid, burn-out en depressiviteit. Het zijn drie woorden die we vaak horen, want veel mensen in Nederland hebben klachten die hiermee samenhangen.

In deze podcast leg ik je uit wat het verschil is, maar kijken we ook naar de gemeenschappelijke factor, namelijk: piekeren.

Zit je vast en weet je niet langer wat het doel is van je leven?

God is er altijd bij. Hij zal je niet aan jezelf overlaten!

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?