SteadyCoaching

Tijd voor jezelf - dagen

Ontmoeting en ontspanning in het groen

Tijd-voor-jezelf-dagen

Soms zijn coachingsessies een manier om een onderwerp ‘veilig’ af te bakenen. Stel dat je worstelt met emotionele verwaarlozing. Dan is het lekker veilig om dat bij mij te bespreken en het (bij vertrek) ook bij mij te laten.

Zo kan soms ongewild een patroon ontstaan: je hebt een sessie, gaat heel diep en voelt je geraakt, de sessie is voorbij, je gaat naar huis en… Doet daar gewoon weer je ding.

Twee weken later heb je opnieuw een sessie. Je graaft heel diep, voelt je geraakt, de sessie is voorbij, je gaat naar huis en…

STOP!

Vermijden helpt je niet verder

Soms is het nodig om ergens doorheen te gaan. Om echt de diepte in te duiken en de tijd te nemen om je trauma op te diepen, te doorvoelen én te doorleven.

Tijdens de tijd-voor-jezelf-dagen doen we precies dat.

In een natuurhuisje, midden in het groen, neem je letterlijk afstand van je leven van alledag en draait het allemaal om jou.

Je hoeft niet te haasten, maar hebt alle tijd.

Tijd om de diepte in te gaan.

Om te zoeken, te voelen en te doorleven.

Tijd-voor-jezelf-dagen. Tijd en ruimte om jezelf en God te ontmoeten

Tijdens deze dagen heb je alle tijd en ruimte om jezelf en God te ontmoeten. Het zijn dagen waarin dingen naar jou toe komen, in plaats van dat jij overal heen gaat om aan je verplichtingen te voldoen.

Wat kan je verwachten?

1. Diepgang

Nu je tijd hebt voor jezelf, kun je helemaal tot rust komen en alle verplichtingen van je af laten glijden. Alleen al dit besef, creëert ruimte in je hoofd waardoor we werkelijk de diepte in kunnen gaan.

2. Gebed

Je kent me al een beetje, dus je weet dat ik me laat leiden door de Geest. In gebed zoeken we Zijn stem, omdat Gods Geest perfect weet waar jij moet zijn en wat je nodig hebt.

3. Groen

We verblijven in een natuurhuisje, midden in het groen. Een prachtige uitvalsbasis om wandelingen te maken. Te picknicken. Of in een speeltuin te spelen. En een weldadige plek om gewoon voor je uit te staren.

4. Creativiteit

Met behulp van creatieve opdrachten help ik je om bij jezelf te komen. Ik stimuleer je om met woorden, kleuren of beelden tot de kern te komen en jezelf echt te ontmoeten.

Wat je vraag ook is: we gaan altijd op zoek naar een antwoord.
Tijdens de coaching gaan we oefenen hoe je meer over jezelf te weten komt.

Waar komt vandaan wat je doet? Hoe ben je op dit punt aangekomen? En: wat is jouw verlangen?

format_quote

Wat maakt coaching in de natuur bijzonder?

Voor mij was het de vrijheid om me terug te kunnen trekken op een eigen plek. Maar ook de vrijheid om even te ontspannen op de camping. Door te springen op het luchtkussen en te schommelen tussen de gesprekken door, voelde ik me weer even kind. Dankzij de zorg die Beatrix gaf in de gesprekken en daar omheen, durfde ik de diepte in te gaan. Kijken naar het thema ‘er mogen zijn’ met alles wat er in mijn leven is gebeurd… en dat ook te voelen, zorgde in eerste instantie voor veel spanning. Maar door de vrijheid in het spel en doordat we in Gods prachtige schepping waren, kwam ik een stuk verder in het verwerken van grote pijnpunten. Beatrix was steeds aanwezig op haar eigen bijzondere manier. Ze motiveerde als dat nodig was en remde me af als ik te snel over de situatie heen wilde stappen om maar verder te kunnen! – Froukje

Meer informatie

Om het beste uit de Tijd-voor-jezelf-dagen te halen, spreek ik vooraf met je door wat je wilt bereiken, wat je hoopt te ontdekken en wat je kunt verwachten.

Vervolgens maak ik een offerte op maat voor je, zodat je precies weet waar je aan toe bent.